AM CU CE!!!!

Fiul lui Oleg Efrim nu vrea ca tatăl său să fie trântor, vrea un Ferarri, iar ca să trăiești veșnic trebuie să nu mănânci mult și să stai cu spatele drept

Fiul lui Oleg Efrim, viceministrul Justiției și al Violetei Marian, ex-solista trupei ”Fresh”, la cei 5 ani ai săi a făcut o pasiune pentru mașini și știe deja ce vrea să fie când va crește mare. Paul Efrim vrea să fie pilot de curse și să conducă un Ferrari, pentru că e cea mai rapidă mașină, are trei prietene și le iubește pe toate la fel și face mușchi pentru că un bărbat adevărat trebuie să apere fetele.

Despre tatăl său, micul Paul spune că nu vrea să fie un trântor, așa ca și cei din stupii de albine. ”Tata stă la Ministerul Justiției și învață. Nu știu ce, dar învață ceva. El nu știe nici măcar un cântec, dacă ar cânta l-aș asculta. Eu îl ascult pe Dan Balan”, a spus fiul viceministrului în cadrul emisiunii ”Ascultă-mă” de la CTC.

Deși are doar 5 anișori, Paul nu vrea să fie bătrân, pentru că ”dacă ești bătrân ești mort”. Crede că pentru a trăi veșnic nu trebuie să mâncăm mult, nu trebuie să ne punem ochelari atunci când suntem mici, bărbații să nu-și vopsească buzele, trebuie să stăm cu spatele drept, să nu ne prostim, să nu ne tundem părul când deja e tuns, să nu ne lăudăm și să fim ascultători mereu.

Vezi mai jos emisiunea:

Sursa UNIMEDIA

This entry was posted in Personale. Bookmark the permalink.

2 Responses to AM CU CE!!!!

  1. Larisa says:

    Ce pot sa zic, m-ai impresionat foarte mult Paul, esti atît de drăgălaş, educat, cu atîta ingeniozitate, foarte comunicabil, cu fantezie ceea ce este binevenit, Bravoo!!!Cred că părinţii se mîndresc cu tine!!Să creşti îngeraş şi să ti împlinească toate visele pe care le ai.

  2. lena says:

    dragutul de el, fara sa vrea a spus toate regulile pe care le-a invatat la gradinita 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *