Generalul impostor (fară răutate)

Recent, am trait o experienta interesanta. Tot muschiul meu care generează logica din mine (c), imi sugerează ca trebuie sa fiu “foc si pară”. Contrar lui însă, de citeva zile sunt foarte amuzat de  situaţie. Am avut ocazia sa cunosc un general-impostor:).
Bine, mi s-a mai intimplat anterior ca cineva sa-şi asume rezultatele acţiunilor mele. E prima dată însă, cînd în această poziţie se regăseşte un ditamai GENERAL! Mă simt onorat. Chiar tare. Înseamnă că ceea ce s-a produs a fost apreciat de general (dar mai ales de “alaiul” lui).
Ceva din mine imi spune ca nu trebuie să mă îngîmfez. Mai degrabă, că trebuie să privesc ca la acel “şut în fund, care te propulsează înainte”. Aşa să fie.
Atît. Punkt
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Generalul impostor (fară răutate)

 1. Vadim says:

  ”tot mușchiul meu care generează logica din mine (c) Oleg Efrim”, imi sugerează faptul că postul dat e dedicat unei categorii restrînse de cititori. Asa este?

 2. Oleg Efrim says:

  nu, am zis ab initio ca e pentru toti:)chiar si pentru cei care stiu totu’

 3. Angela Braşoveanu says:

  ce-am scapat? ce-am scapat?
  in fond, nimic nou că generalii, ca si academicienii, ca si unii redactori… ca si… își pun ilustra semnătură sub munci străine doar pentru faptul că sînt bine făcute, deci demne de augusta-le amprentă (știu că nu-s nebuni să muncească ei singuri după ce au muncit atîta ca să devină generali)
  dar mi-a scapat subiectul luindu-ma cu munca (asa-mi trebuie, daca nu-s general!) dati-mi si mie un link ceva de pomana, sa nu ramin

 4. Oleg Efrim says:

  http://www.mai.md/content/4097 (doar pentru angela:))

 5. vektornord. says:

  stiam si eu un “general” de asta)

  era hazliu, batrin si smeker) cica in sauna prietenii il recomandau ca general ca sa impresioneze publicul si ……….fetele de pe loc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *